Interview Persoonlijk begeleider Tom Piket

12-09-2023 | bij Habitat Lekker Leven Bio

'Je bent wie je bent' Als je aan Tom vraagt waar Habitat Lekker Leven Bio voor staat, komt er volmondig uit; kleine setting/korte lijnen, veiligheid, vertrouwen, een plek waar de mensen gezien en gehoord worden. HLL Bio onderscheidt zich ook door maatwerk te leveren, transparant te zijn en durven stappen te maken.

Tom is in 2019 gestart als persoonlijk begeleider bij Habitat Lekker Leven Bio. Hij heeft destijds de opleiding Persoonlijk Begeleider Maatschappelijke Zorg gevolgt en afgerond bij Profit opleidingen. Zijn passie ligt bij het werken met mensen in de zorg. 

Tom heeft al een bak vol ervaring met zijn 26 jaar! Zo voelt hij het ook en vindt het een rijkdom! Hij heeft de kans en het vertrouwen gekregen om na zijn opleiding te starten bij HLL Bio. Ambitie is er zeker en er is ook ruimte voor ontwikkeling in diverse vormen. De toekomst blijft in de zorg! 

Het werken vanuit zijn gevoel, aanvoelen van situaties, sociaal sterk zijn, mensen in hun waarde laten, het zien van mogelijkheden en de  verbinding zoeken, maken Tom tot een goede en gedreven professional.

Kortom; 'De menselijke kan van de begeleiding laten zien' 

Top