Individuele Begeleiding

 

Doelstelling

Inzicht geven in jouw kwetsbaarheid en je vervolgens in staat stellen om met deze kwetsbaarheid zo snel mogelijk weer eigen regie te voeren. De kwetsbaarheid kan liggen op o.a. sociaal emotioneel gebied, in gedrag, in de communicatie, in het maken van verbinding en het aangaan van relaties, in bepalen van structuur en grenzen.

Wat

Nadat we samen een goed beeld hebben gedefinieerd van de uitgangs- en de streefsituatie maken we een zorgplan. Dit kan gaan om intensieve 1-op-1 begeleiding waar we vanaf nul beginnen tot aan specifieke, resultaatgerichte doelen die de weg naar een zelfstandig leven vergemakkelijken of zelfs versnellen.

Jouw vraag

Om goed te kunnen bepalen wat jouw vraag is en wat je nodig hebt, gaan we eerst kijken naar de situatie en stellen wij samen met jou de hulpvraag vast. Waar ligt jouw kwetsbaarheid waardoor jouw weerbaarheid is verminderd en je minder gelukkig en zelfverzekerd kunt zijn?

Ons aanbod

Zodra we de (sociale) uitdagingen helder hebben, werken we toe naar een resultaatgericht zorgplan. De begeleiding gebeurt in een veilige omgeving door ervaren en professionele begeleiders. Zij gaan daarbij uit van de individuele behoefte, ontwikkeling en talenten. Ons diensten- en zorg aanbod wordt hierop afgestemd.

Wie

Wij bieden een plek aan kinderen, jongeren, jong volwassenen en volwassenen met een kwetsbaarheid

Waar

Habitat Lekker Leven Bio

 

Top