Nieuws

Opendag 6 mei 2024 -

Op maandag 6 mei 2024 gaat Habitat Lekker Leven Bio een open dag organiseren voor alle geïnteresseerden van 14.00 - 17.00 uur.

Jaarafsluiting 2023 - bij Habitat Lekker Leven Bio

Op vrijdag 29 december vond de jaarafsluiting van 2023 bij Habitat Lekker Leven Bio weer plaatst. De begeleiders hebben samen met de deelnemers een mooie dag verzorgd. Een gezellig samenzijn met een uitgebreide lunch en als hoogtepunt een ritje met de huifkar.

Opendag 27 oktober 2023 - bij Habitat Lekker Leven Bio

Op vrijdag 27 oktober 2023 gaat Habitat Lekker Leven Bio een open dag organiseren voor alle geïnteresseerden van 10.00 - 14.00 uur.

Interview Persoonlijk begeleider Tom Piket - bij Habitat Lekker Leven Bio

'Je bent wie je bent' Als je aan Tom vraagt waar Habitat Lekker Leven Bio voor staat, komt er volmondig uit; kleine setting/korte lijnen, veiligheid, vertrouwen, een plek waar de mensen gezien en gehoord worden. HLL Bio onderscheidt zich ook door maatwerk te leveren, transparant te zijn en durven stappen te maken.

Artikel in Bio Vision - Zienderogen groeien - bij Habitat Lekker Leven Bio

Zorgorganisatie Habitat Lekker Leven helpt mensen met een kwetsbaarheid die op een bepaald moment vastlopen in hun leven. Doel is door het geven van rust, structuur, op de persoon afgestemde begeleiding en het doen van gezamenlijke activiteiten hen weer de regie over hun leven te geven zodat zij in de buitenwereld de draad kunnen oppakken. Eén van de vestigingen bevindt zich bij Bio.
Klik hier voor ons nieuwsarchief >
Top